| 

| 
                  | 

| 
		 | 

Fórum » Letelepedés Kanadában» Új hozzászólás írása
			  ...      35  of  35  Utolsó oldal »  
			Laci, 2009-09-04 13:18:55 
			Szia Gábor! Megtennéd, hogy nekem is elküldöd azt a listád előre is köszönöm szépen.
  Email: laszloujvari@yahoo.com 

Hokata, 2009-08-23 20:46:55 
			Kedves Gábor!
  Megtennéd, hogy nekem is átküldöd a listát? nagy.kati@maximalmedia.hu Nagyon köszi!! Kati 

zsofi, 2009-08-21 22:34:40 
			Hat szegeny Gabor,valaszt vart es kereseket kapott!.... 

zsolti, 2009-08-20 21:26:55 
			szia Gabi.Zsolti  vagyok.Átküldenéd nekem is a listát ha megkérhetném?cimem:organizmus@freemail.hu 

Emese, 2009-08-14 11:48:52 
			Szervusz Gábor! Az a lista engem is érdekelne. Ha esetleg megtennéd hogy elküldöd nekem is, azért nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm! (e-mail: tekka07@freemail.hu)

kismod, 2009-08-02 22:51:11 
			Hali Gábor!nekem is át tudnád küldeni a listát?? köszi elöre is modg2@freemail.hu 

kismod, 2009-08-02 22:50:07 
			Hali Gábor!nekem is át tudnád küldeni a listát?? köszi elöre is modg2@freemail.hu 

Judit, 2009-07-17 13:57:55 
			Szia Gábor! Milyen listát kaptál? Érdekelne engem is...átküldenéd? trepni2@freemail.hu, köszönöm 

Gabriel79, 2009-05-05 09:40:11 
			Sziasztok. Jövőre, de egkésőbb 2010-ben szeretnék letelepedni Kanadában. A bevándorlási hivatal szerint egyik végzettségem sem jó. {szobafestő-vámügyintéző-vagyonőr-szociálpedagógus} Kaptam tőlük 1 listát amin fel vannak sorolva a keresett szakmák.
  Kérdésem: ha elvégzek 1 olyan tanfolyamot-sulit és min. 1 évet dolgozok is benne itthon, akkor mennyi az esélyem a 70 pont elérésére? Angol vizsga nem gond nekem.
  Köszi a válaszotok.
  Gábor 

| Tartományok: Alberta,  Brit Columbia (British Columbia),  Manitoba,  Ontario,  Prince Edward-sziget    (Prince Edward Island),  Québec,  Saskatchewan,  Új-Brunswick (New Brunswick),  Új-Skócia (Nova Scotia),  Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),  |   

| Városok: Calgary,  Edmonton,  Fredericton,  Halifax,  Iqaluit,  Montréal,  Ottawa,  Regina,  Saskatoon,  St. Albert,  Toronto,  Vancouver,  Victoria,  Whitehorse,  Winnipeg,  Yellowknife,  |   

Impresszum | 
				Jogi nyilatkozat | 
				Kapcsolat
				| Kanada

| 

| 

|