Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Bevándorlás Kanadába

» Új hozzászólás írása

Fatyol, 2012-10-19 02:29:12
Ildiko: anyukád milyen státuszban van kint?
Ha menekültként, akkor ne csodálkozz rajta.
 A repülőtéren a vámosok immigration tisztként is funkcionálnak, ha nem akarnak, akkor nem engednek be. Menekültek családtagjai NEM SZÍVESEN LÁTOTT VENDÉGEK A Kanadában. 
ildiko, 2012-10-18 12:49:46
sziasztok! en abban szeretnem kerni a segitseget hogy az anyukam kinnt el kanadaban, es en mar votlam is kinnt nala latogatoba egy eve, nem mondom hogy siman beengedtek de viszonylag 2 oras faggatas utan  igen.a testverem tegnap erkezett meg a baratjaval kanadaba szinten az anyukanhoz keszult latogatoba,11:30kor szallt le a gepuk es nem engedtek ki oket meg annyira se hogy az anyukammal beszlejen, megalaztak oket es a 20:40es geppel vissza is kuldtek oket budapestre.nem votl semmi indok hogy miert nem maradhatnak, nem engedtek h komunikaljon az anyukammal semmit.lebuziztak oket, magyarul megsertettek az emberi jogaikat pusztan azert mert nemvotlak szimpatikusak, azt szeretnem kerdezni h ebben az esetben lehetne e tenni vlmit? mivel torveny szerint nemvotl ra okuk h ne mehetek volna be az orszagba, nem buntetett eloeletuek,csupan latogatoba mentek volna es mar tobbet nenm is engedik az orszagba oket.
Nem ajanlom senkinek h kiutazzon, kegyetlen amit az emberekkel muvelnek ott, nemtudom mit kepzelnek magukrol!!!!
moncsi, 2012-10-17 18:57:54
Sziasztok Móni vagyok 39 éves.Kiszeretnék vándorolni az országból és azt hallottam ,hogy Kanada befogadja az ilyen embereket. Azért szeretnék kivándorolni mert a volt élettársam zaklat engem és a gyerekeim.Szerintetek lenne esélyem kimenni vagy keressek másik országot?
vectrasgabi, 2012-10-12 07:55:12
Gyanítom ez az AGENT nevű felhasználó egy olyas személy aki nyelvtudás nélkül akart anno kimenekülni, de megmondtad neki,hogy anélkül nem megy. Gondolom bevágta a durcit és most így próbál Neked keresztbe tenni. Csak szerintem kicsi ő ahhoz,hogy Neked bármit is ártson. Ne is foglalkozz vele. Köszönjük az eddigi segítséget és a további támogatásodat is! 
Fatyol, 2012-10-03 00:14:13
1., Nem érdekel, hogy mi van a canadahun-on
2., Nem tanácsot mondtam, hanem tényt. Tanácsot neked adok: kösd fel a gatyád, ha engem akarsz leszorítani. Bennem még magyar vér folyik, és nem hátrálok meg ilyen névtelen majomtól mint te. Mellesleg elszomorítalak: International Recruiting Division Manager vagyok egy cégnél, úgyhogy bármennyire is fájlalod: ez a munkám. Csak mert te egy gerinctelen, sumák senki vagy, én nem fordítok hátat embereknek akik várnak arra, hogy kiutazhassanak legálisan.
AGENT, 2012-10-02 21:42:06
Dehát Fátyol drága,azt irtad hogy szakitasz a magyarokkal,más népekkel foglalkozol.
Ahoz képest osztod i a tanácsokat..A canadahun nem épp hizelgően nyilatkozik rólad,vajon miért?
Csak ne az 56'szöveggel gyere.
Fatyol, 2012-10-02 00:28:28
Gabika: röviden: NINCS

Nem értem a diszkriminatív állítást, ha az lennél, akkor egyedül lennél a problémáddal, ellenben nagyon sok embernek nincs munkája otthon jelen pillanatban.

Nyelvtudás nélkül senkinek sincs semmi esélye kivándorolni, munkát vállalni kanadában. 
Gabica, 2012-09-20 20:41:37
Üdvözletem.
Én egy "öreg" 55 éves nő vagyok,akit ITT már leírtak-munka,stb-semmi!!!
Rég gondolkozom,hogy el kellene mennem innen,hiszen itt diszkriminatív személy vagyok----ezt az állam sosem ismerné el,de megélhetésem lehetetlenné vált.Családom kirepült,egyedül maradtam.

Nyelvet sajnos nem tudok,--
Mégis: van valami esélyem kivándorolni,letelepedni???
Megköszönném a segítségeket,ötleteket,tanácsot: MIT tehetnék?
Itt nincs jövőm,sem életem.!!!!
Tanulnék,bármi,csak támogatás kell,egyedül nem megy!!!

Bővebb infót szivesen fogadnék a : gabrose@freemail.hu-ra.
S. Gabi

laci, 2012-09-16 11:58:34
sziasztok laci vagyok 24éves . szeretnék kivándorolni s letelepedni canadába mert hallottam h sokkal jobb az élet mint  itt és több a lehetőség . hol tudok ez ügyben intézkedni ? ha valaki tud nekem segiteni azt előre is  meg köszönném :válaszokat ide várom vagy email:olah0511@freemailhu köszi
lulu, 2012-09-14 13:51:24
Csak érdeklődnék hogy mi lett ,a sorsotok,pilu.Nagyon aggódok, mert ugyanabba a cipőbe járok a családommal mint. Csak annyi külömbséggel,hogy én egy albérletben lakom a családommal,és a főbérlő tett minket padlóra,a rendőrség nem csinál semmit, a bíróság szint ugy,semmit.Teljesen kilátástalan a helyzetünk,egy 12 éves kisfiam van,szinte az utcára tett minket a főbérlő,mikőzbe mi rengeteg pénzt fektettünk ebbe a lakásba,teljesen felujítottuk,és ez után akkart minket kidobni innen.Mi is azon gondolkodunk hogy kivándorlunk valahová mert itt teljesen lehetetlen az életünk,még munkát sem kapunk,a származásunk miatt,mi is fél romák vagyunk,pedig a férjemnek kőműves a szakmája és ő rajat nem látszik hogy roma,de rajtam meg a gyereken igen.Ezért érdekelne hogy sikerült-e,tovább jutnotok.        
Ferkó, 2012-07-24 20:10:07
Tisztelt Fórum!
Engem nagyon foglalkoztat a kivándorlás lehetősége,mert itt megélni nem lehet.
Én 48 -éves vagyok! Rokkantnyugdíjas voltam 2011.07.01-ig. jelenleg a helyi önkormányzatnál dolgozom mint közmunkás. van 4 kiskorú gyermekem.
Én özvegy vagyok 5 éve. Feleségem meghalt rákban. azóta egyedül nevelem gyermekeimet. A márkushegyi bányában dolgoztam rokkantosításom előtt mint mozdony vezető.  A következő szakmákhoz értek,
van gyakorlatom a kőműves szakmához,informatikához is értek,zenélek,és verseket írok. nem tudom,hogy milyen irányba induljak,mert nem tudom ,hogy mik a lehetőségek odakint.Van rokonom is oda kint, aki kint él.El vagyok teljesen keseredve,mert gyermekeim számára nem tudom biztosítani a jövőjüket ebben az országban.Ha tudnak valami információval szolgálni,legyenek szívesek írni az email címemre:     (ferko641024@freemail.hu )
Várom válaszukat: Tisztelettel:Pisch Ferenc
Fatyol, 2012-06-22 21:43:28
Talán ez is segíthet:

http://kanadaimunka.blogspot.ca/ 

Másoljátok ki, és úgy tegyétek a böngészőbe 
Melcsike, 2012-06-11 15:19:47
"dr"-úrat már kivágták a "canada-hun"ról,most itt osztja az észt.
, 2012-06-02 12:37:48
//????//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Erika M., 2012-05-28 19:40:54
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada