Nemzeti parkok Fórum
Általános információk Tartományok és területek Városok Apróhirdetések

Fórum » Bevándorlás Kanadába

» Új hozzászólás írása

pirkadat, 2012-04-24 00:19:55
Ket es fel eve kint elek canadaba kozben meghazasodtam es beadtuk a szponzoralasi kerelmet.azt szeretnem megkerdezni ez ido alatt ellehet e hagyni az orszagot vagy varjam meg mig megkapom a letelepedesi engedelyt?
Dr. PdK, 2012-04-23 03:19:59
kambrus55 - Uram,

Ilyen levelet, amit On irt, diplomas villamosmernok nem ir!
Olyan "veretes butasagokat" ir, hogy ra lehet tamaszkodni.

Villamosmernok a repuloteren:
- Refugee... mernoki diplomaval... no comment...
- 100 CAD a zsebben... naponta/fo... talan eleg...

- e-mail cim a Forumokon TILOS...
- ...van meg tovabb, mondjam meg...?

Ha rendes valaszt akar, tolem megkaphatja, de ahhoz egy "rendes" level is kellene.
Szedje ossze magat... fog ez menni...
kambrus55, 2012-04-22 19:24:30
Szia a nevem Ambrus. Nagyon rossz a helyzetem itt Magyarországon már nem is ragozom. Kérlek ha tudsz friss információval szolgálni, hogyan zajlik le egy emigrációs kiutazás illetve, ha azt mondom a reptéren Refugee mi történik?Villamos mérnök vagyok a házamat elvette a Bank most albérletben lakom a párommal és nem tudom elmondani  //mert szégyenlem// hogy hogy élek.itt az email címem: kambrus55@gmail.com ha megtisztelnél egy korrekt válasszal. Arra vagyok kíváncsi mi történik ha megérkezem mondjuk 100dollárral.
Edoka, 2012-02-28 23:09:26, 2012-03-29 20:28:43
Nocsak, a szarpucolas miota fizet ilyen jol brooklynban?
GABRIELLA 2., 2012-03-29 12:39:31
Kedves Gabriella, olvastam a hozzászólásait,és Önnel teljes mértékben egyetértek.
Én és a családom( és még nagyon-nagyon sokan),  most jutott el arra a szintre, hogy ezt az országot el szeretné hagyni. Ebben az országban ellehetetlenítik az embert teljesen. A férjem három diplomás jogot végzett ember, én a három gyermekünket neveltem évekig itthon, és azzal szembesülünk, hogy mégsem tudunk egyről a kettőre jutni. A megemelkedett devizahitelek felemésztik a bevételünket , semmi kilátás arra, hogy bármi is jobb irányba haladna.
A párom és a barátaink is Kanadában gondolkoznak, senki nincs megijedve a munkától, különösen,ha látja az ember, hogy van értelme dolgozni. Mindenki tisztában van azzal,hogy ott sem " kolbászból van a kerítés" , mint ahogyan sehol sem. Én,aki soha nem mertem belevágni nagy volumenű dolgokba, most már eljutottam odáig, hogy nem érdemes itt maradni. Se tisztességes megélhetés, sem ( a megváltozott felsőoktatási törvények miatt ) a gyerekeinknek továbbtanulási lehetősége nincs,és nagyon nagy baj.
Kérlek Gabriella, ( miután mi is nagyon körbejárjuk a témát ) írj légy szíves arról, hogy hogyan érdemes elindulni, valóban ilyen hatalmas összeget kell felmutatni fejenként, mint ahogyan itt írják a fórumon? Egy kisebb városba ( de nem északra ) szeretnénk menni, ahol azért munkalehetőség is van. Nektek Brooklyn bejött?
Ha megtisztelsz a válaszoddal, előre is köszönöm: Gabriella 2.:)
Edoka, 2012-02-28 23:09:26
Kedves Gabriella vegig olvastam a Naked kuldott valaszokat azt irta valaki hogy 40 evesen nyelvtudas nelkul semmi eselyed kulfoldon akkor most cafolok masfel eve jottem ki a parommal az USAba Brooklynba 54 eves vagyok van munkam es a paromnak is annyit tudok angolul amennyit a suliba tanitottak szinte semmit es meg is mukodik az eletunk az otthonihoz kepest tobbszorosen jobban keresunk es a gyerekeinket is tudjuk segiteni.Most iratkoztam be egy ingyenes nyelvtanulasra egy iskolaba igaz hogy spanyol akcentussal tanitanak de van lehetoseg a nyelvet tanulni.En azt tanacsolom Neked hogy merni kell belevagni a gyerekeim is jonnek a nyaron mert otthon egyre nehezebb ,kivanom Neked hogy legyen szerencsed de ha akarsz akkor mindent ellehet erni.

Dr.PdK, 2012-02-20 20:34:37
ASD -->> Udvozlom!
ASD, 2012-02-20 19:55:37
Dr.Pdk

Oszinten gratulalok, igaz eltart egy ideig megszokni a stilusat, de szerintem rengeteget segitett abban, hogy az emberek felhagyjanak a felesleges, meg nem
alapozott almodozassal...

Dr.PdK, 2012-02-20 19:36:45
Ambrozia,
Lehet, hogy megvilagosodtam?
Szerintem a kanadai rokonai meg csak nem is sejtik, hogy szponzoralni "akarjak" Ont...
Mit gondol errol...?
ASD, 2012-02-20 19:32:12
Ambrose, rossz hirem van:

Note:
you can sponsor one relative regardless of age or relationship only if you do not have a living spouse or common-law partner, conjugal partner, a son or daughter, parent, grandparent, sibling, uncle, aunt, nephew or niece who could be sponsored as a member of the family class, and you do not have any relative who is a Canadian citizen or a permanent resident or registered as an Indian under the Indian Act.
Dr.PdK, 2012-02-20 17:46:39
Ambrozia,
TENYLEG azt gondolja, hogy az interneten nehez megtalalni a tobbi bejegyzeset...? mashol, mas emberek ker az altalam kuldott oldal "ertelmezesere" es meg sem emliti, hogy ezt magtalalni is lusti volt, es NEM a rokonait keri erre  .... igen... ez On!
Mondja, milyen erzes az embereket "hasznalni" ?
Dr.PdK, 2012-02-20 17:36:28
Ambrozia,
Ha nem ert angolul, az nem olyan nagy baj....DE... indokolatlanul kozugyet csinal a maganugyebol, es ez mar baj.
Van e-mail, van telefon, es a rokonok fel tudjak hivni a helyi Service Canada irodat, mert a helyi telefon Kanadaban dijmentes es kerdezni IS INGYEN van. a hivatalokban intezze ezt az ugyet es NE a NYILVANOSSAG ELOTT!
ambrose, 2012-02-20 17:25:25
Tisztelt Dr.PdK,! Válaszát köszönöm! Megnéztem már korábban ezt a honlapot, de pontosan nem tudom értelmezni, hogy most akkor lehetek támogatott vagy nem? Ezért is írtam, hogy neki van egy élő lánya. 
Dr.PdK, 2012-02-20 14:12:38
Ambozia,
Tele "trombitalja" az internetet evvel a kerdessel  a' helyett, hogy EGYET(1) kattintana az egerrel. ....megszamoltam... TENYLEG EGY(1) kattintas...
Magyarorszagon minden informacio a haveroknak es a Forumokon van, Kanadaban ITT:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/sponsor/relatives.asp
A lap aljan van kulon, hogy KIT lehet szponzoralni, es KI szponzoralhat?
ambrose, 2012-02-20 11:40:43
Kedves fórumozók! Meg szeretném kérdezni, ha családi szponzorálás útján szeretnék bevándorolni, akkor a kanadai állampolgár (1980 óta) keresztanyám (édesanyám unokatestvére) -akivel rendszeresen kapcsolatot tartok, e-mail, telefon, stb, 3 szor voltam nála- jövedelme megfelelő, nekem van olyan szakmám ami Kanadában hiányszakma, lehet-e a szponzorom? Van neki egy, 33 éves lánya aki Kanadában él!
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador),
Területek: Északnyugati Területek (Northwest Territories), Nunavut, Yukon terület (Yukon Territory),
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife,
Nemzeti parkok: Nahanni Nemzeti Park, Wood Buffalo Nemzeti Park, Yoho Nemzeti Park,

Impresszum | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Kanada