|
|
|
|
Fórum » Kanadai munka» Új hozzászólás írása

Dave24, 2017-07-14 17:17:38
Köszönöm Linda! Sokat böngésztem már a kijiji-t, de nagyon nehéz olyat találni, ahol nem feltétel a jó nyelvtudás és a tapasztalat...
Linda, 2017-07-14 04:23:55
T. Dave24 https://www.kijiji.ca/b-jobs/gta-greater-toronto-area/c45l1700272
Dave24, 2017-07-14 02:00:50
Sziasztok! Munkát keresek Torontoban kevés nyelvtudással! 7 hónapja vagyok itt permanent resident-ként! Bármilyen lehetőség érdekelne! Aki tudna segíteni kérem itt írjon!:)
Petra, 2017-07-13 16:24:18
_div_Jó lenne egy megbízható ügynökséghez fordulni, mert csak úgy "egyedül" nem szívesen indulnék. Jó volna egy megbízható közvetítő._/div__div_ _/div__div_Van most egy cég, akikről nemrég hallottam, ha jól emlékszem www.kiviszlek.com a nevük. _/div__div_Ismeri őket valaki?_/div__div_Ha tudnátok róluk írni egy kicsit, azt nagyon megköszönném._/div_
Petra, 2017-07-13 16:22:32
_div_Sziasztok,_/div__div_ _div_Jó lenne egy megbízható ügynökséghez fordulni, mert csak úgy "egyedül" nem szívesen indulnék. Jó volna egy megbízható közvetítő._/div__div_ _/div__div_Van most egy cég, akikről nemrég hallottam, ha jól emlékszem www.kiviszlek.com a nevük. _/div__div_Ismeri őket valaki?_/div__div_Ha tudnátok róluk írni egy kicsit, azt nagyon megköszönném._/div__/div__div_ _/div_
Linda, 2017-06-26 16:16:39
Kedves Peter17, A magyar allampolgarok AZONOS feltetelekkel vallalhatnak munkat Kanadaban, mint a kanadai allampolgarok Magyarorszagon... SEHOGY... illetve CSAK MUNKA-VIZUMMAL. EZERT nem talalnak munkat Kanadaban "CSAK UGY" a magyarok...
Alljon itt egy teljesen vad, a valosagtol kisse "elrugaszkodott" megoldas: 1) Felesegul venni egy kanadi leanyzot(elete legrosszabb dontese lesz!!!) 2) Amikor mar legalisan tartozkodik Kanadaban(permanent resident), kivaltani a kamionos jogositvanyt. Nem olcso...! 3) A magyar, kamionos fizetes 5-7x-eset keresheti... 4)Sem a gyonyoru magyar anyanyelvben, sem a "bovli" angolban nincsenek arra szavak, hogy mennyit es MILYEN KEMENYEN KELL DOLGOZNI, hogy elerje ezt a jovedelmet. Akar egeszsegromlasa is lehet ettol a munkatol...!!! ... 5) ...viszont valtozatlanul nem kell ertenie semmihez sem... :-) Udv: Linda
Peter17, 2017-06-26 15:18:07
Kedves kanadai magyarok. Milyen munkalehetősége lenne egy 36 éves férfinak majdnem anyanyelvű szintű angoltudással? Már 17 évesen megvolt a középfokú és az elmúlt 13 évet filmfordítással töltöttem, szóval angoltudással nincs baj. Sajnos, viszont nincs szakképzettségem, de a mostani életemmel le akarok számolni és sokféle munkát hajlandó lennék elvállalni. Van B kategóriás jogsim és közel 20 éves vezetői gyakorlatom. Ha valaki tud valamit, akkor a címem nnereus@hotmail.com
Nagyon köszönöm. Péter
Ria, 2017-06-01 11:59:47
Kanadában keresek Házvezetönöi, idösgondozói , gyermekfelügyelöi állást . Nagy gyakorlattal alapfpku angol tudással. választemailben várok ria.nagy@freemail.hu ra,
Ria, 2017-06-01 11:57:40
Kanadában keresek Házvezetönöi, idösgondozói , gyermekfelügyelöi állást . Nagy gyakorlattal alapfpku angol tudással. választemailben várok ria.nagy@freemail.hu ra,
Anna, 2017-05-12 13:34:27
Sziasztok! Kanadában keresek idős gondozói munkát bentlakással, alap angol és haladó német nyelvtudással, szociális végzettséggel, sok éves gyakorlattal. Ha valaki tudna ilyet, kérem segítsen
mata mark, 2017-04-23 14:55:36
szia mark vagyok es siket vagyok szeretlek ott kanada!!!! zoci1995@gmail.com uvd mark
Kredencz, 2017-03-08 13:05:37
Elnézést nem írtam le az elérhetőségem.😊 nagyferenc40@freemail.hu,vagy +36702431896 Köszönöm.
Kredencz, 2017-03-08 13:04:01
Elnézést nem írtam le az elérhetőségem.😊 nagyferenc40@freemail.hu,vagy +36702431896 Köszönöm.
Kredencz, 2017-03-08 12:58:06
Üdvözlök Minden Kedves Kanadai Magyart és Kanadait! Gépkocsivezetői munkát keresek Torontóban,kicsi angol tudással de annál több vezetői gyakorlattal. Kérem a kanadai magyar testvéreket amennyiben tudnak segítsenek egy boldogulni kivánó,katonaviselt magyar állampolgárnak.A jogosítványom a busz kivételével minden kategóriára jó és 30.-éve gyakorlom a szakmám. Hiszek Istenben,és Szombatonként a Hetednapi Adventista gyülekezetben járok. Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Tisztelettel. Nagy Ferenc
Edit, 2017-02-22 09:07:02
Hazvezetonoi, babysitteri, sofori munkat keresek magyarul beszelo csaladoknal, egyedul elo Urnal vagy Holgynel, bentlakassal. Kreativ es szorgalmas, kitarto vagyok, alap fodraszati valamint gyogymasszori gyakorlatom is van. Kiutazas nem jelent problemat M.o.-ról. Jogositvanyom, vezetesi rutinom (automatara is) van. Becsuletes, megbizhato kozepkoru no vagyok. +3630826-4345. Email: sungirl.0129@gmail.com
Tartományok: Alberta, Brit Columbia (British Columbia), Manitoba, Ontario, Prince Edward-sziget (Prince Edward Island), Québec, Saskatchewan, Új-Brunswick (New Brunswick), Új-Skócia (Nova Scotia), Újfundland és Labrador (Newfoundland and Labrador), |
Városok: Calgary, Edmonton, Fredericton, Halifax, Iqaluit, Montréal, Ottawa, Regina, Saskatoon, St. Albert, Toronto, Vancouver, Victoria, Whitehorse, Winnipeg, Yellowknife, |
Impresszum |
Jogi nyilatkozat |
Kapcsolat
| Kanada
|
|
|